Domů Aktuality Svátek všech fanoušků motocrossu se neúprosně blíží

Svátek všech fanoušků motocrossu se neúprosně blíží

​Již o tomto víkendu se v Lokti pojede jeden z nejprestižnějších motoristických závodů na území České republiky. Mistrovství světa v motocrossu ve třídách MXGP a MX2 nabídne skvělou podívanou pro všechny příznivce tohoto sportu. Přijďte i vy podpořit naše jezdce a sledovat ty nejlepší na světě. Akce se koná za finanční podpory  Karlovarského kraje.

V motocrossovém areálu Loketské serpentiny uvidíte kromě tradičních tříd MXGP a MX2 také napínavé závody EMX300, EMX85 a EMX65. Na startu nebudou chybět světová esa, jako je například Ital Tony Cairoli, Nizozemec Jeffrey Herlings, Němec Max Nagl nebo Slovinec Tim Gajser. Z českých reprezentantů se pak ve třídě MXGP představí náš nejlepší jezdec Martin Michek, který se pyšní celou řadou mistrovských titulů.

Kromě napínavé podívané se návštěvníci šampionátu mohou těšit také na bohatý doprovodný program. Na páteční i sobotní večer je připravena afterparty se špičkovými dj´s. V místním amfiteátru pak vystoupí kytarista Ross The Boss, metalové kapely Stormwitch, Limetal a začínající Sinetrium z Plzně. Scházet nebude ani tradiční velkolepý ohňostroj. Více informací o programu naleznete na internetových stránkách akce.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 18. 7. 2018 - 15:10