Ti měli za úkol v prostorách karlovarského hotelu Imperial předvést předem připravené výrobky a svou zručnost dokázat před porotou a diváky. V porotách zasedli přední odborníci naší gastronomie, kteří nezůstávali pouze u hodnotící činnosti a zpestřili soutěž ukázkami svého mistrovství.Vítězem kategorie Kuchař se stal Ladislav Šmrha, žák SOŠ a SOU Sušice, kategorii Cukrář vyhrála Lenka Rajtmajerová, žákyně SOŠ zemědělského a potravinářského Klatovy. Karlovarský kraj nejlépe reprezentoval druhým místem v kategorii Kuchař Ondřej Uher, žák SOU stravování a služeb Karlovy Vary.
„Uznání však bez rozdílu patří všem účastníkům i jejich učitelům a instruktorům za námahu, úsilí a čas, který věnovali přípravě na soutěž a svému odbornému růstu.,“ uvedl ředitel SOU stravování a služeb Karlovy Vary Jiří Neumann. Soutěž zorganizovalo Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary ve spolupráci s karlovarskou pobočkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR.