Domů Aktuality Vánoce plné pohody a nový rok ve zdraví přeje všem občanům hejtman Petr Kulhánek

Vánoce plné pohody a nový rok ve zdraví přeje všem občanům hejtman Petr Kulhánek

​Vážení přátelé, občané Karlovarského kraje,

vánoční svátky jsou za dveřmi, proto bych Vám rád popřál, aby Vaše letošní Vánoce byly plné pohody a radosti z obyčejných věcí - ze setkání s rodinou, s přáteli, zkrátka s těmi, které máte rádi. 

Dovolte mi, abych Vám poděkoval za podporu a spolupráci v roce 2022. Velký dík patří i těm, kteří nám pomáhali zvládat krizové situace, jež přinesla doznívající covidová krize a uprchlická vlna v souvislosti s válkou na Ukrajině. Mám na mysli hasiče, zdravotníky, záchranáře, policisty a další složky, které se nejen tehdy, ale i nyní během Vánoc starají o naše zdraví a klid. 

Čeká nás rok náročný pro mnohé domácnosti a firmy, na které dopadá energetická krize a zdražování. Jsme ale připraveni pomoci těm nejpotřebnějším prostřednictvím krajského souboru opatření s názvem „záchranná brzda“. Informace o něm se dozvíte na sociálních sítích, webech a dostanete je i do Vašich schránek. Přeji Vám lepší a přívětivý rok 2023 prožitý ve zdraví, ať v něm je místo i pro úsměv, optimismus, dobrou náladu a příjemné zážitky.

Petr Kulhánek
Hejtman Karlovarského kraje

Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 23. 12. 2022 - 09:53