Domů Aktuality Střední škola logistická Dalovice pořádá online Den otevřených dveří

Střední škola logistická Dalovice pořádá online Den otevřených dveří

Současná situace neumožňuje uspořádat tradiční Den otevřených dveří, kdy do prostor školy přicházeli zájemci o studium, kteří se seznamovali s prostředím školy, s obsahem studijního plánu vybraného oboru či s informacemi o přijímacích zkouškách. Střední škola logistická se proto představí zájemcům v rámci online Dne otevřených dveří, a to dnes (26. 11.) v čase od 15 do 16 hodin.

Právě v tomto čase se uskuteční živé vysílání s video vstupy, které povede ředitel školy a sledující bude informovat například o nabídce studijních oborů, ale chybět nebudou ani důležité informace k přijímacím zkouškám. Zájemci se budou moci ředitele dotazovat na další podrobnosti týkajících se studia  a života ve škole.

Střední škola logistická Dalovice poskytuje vzdělání v oblasti široké logistiky – oboru 21. století a je držitelem certifikátu Škola doporučená zaměstnavateli. Pro příští školní rok nabízí vzdělávání ve dvou maturitních oborech a jednom učňovském oboru.

Více informací je možné dohledat na webových stránkách školy, kde je také umístěn odkaz s instrukcemi pro přihlášení do živého vysílání Dne otevřených dveří.

I další střední školy v Karlovarském kraji pořádají v následujících dnech online Dny otevřených dveří. Pokud se chtějí budoucí středoškoláci a jejich rodiče dozvědět více, mohou navštívit stránky Školského portálu Karlovarského kraje, kde jsou uvedeny nejen všechny školy, ale také termíny  Dnů otevřených dveří.  
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 26. 11. 2020 - 12:04