Domů Aktuality Zúčastněte se soutěže o celofestivalové pasy

Zúčastněte se soutěže o celofestivalové pasy

​Již koncem června ožijí Karlovy Vary tradiční filmovou festivalovou atmosférou, která přiláká fanoušky ze všech koutů republiky. Chcete být u toho a užít si pestrou přehlídku českých i zahraničních snímků? Stačí správně zodpovědět otázky a můžete vyhrát festival pas, díky němuž zhlédnete až tři filmy denně po celou dobu trvání festivalu. Soutěž bude trvat od 5. do 8. 6. 2023.

Filmový festival je nejvýznamnější kulturní událostí regionu a zároveň jeden z největších v celé Evropě. Celkem čtyřiceti šťastlivcům zprostředkujeme několikadenní filmový maraton, který bude jistě neopakovatelným a umělecky přínosným zážitkem. A kdo ví, třeba se s výherci potkáme v některém z kinosálů,“ uvedl hejtman Karlovarského kraj Petr Kulhánek.

V případě zájmu vyplňte formulář, inspiraci ke správným odpovědím a veškeré informace najdete na webu festivalu. Soutěže se mohou zúčastnit osoby s trvalým pobytem na území Karlovarského kraje. Výherci budou následně kontaktováni prostřednictvím e-mailu, v němž se dozví podrobnosti o předání.

Další soutěž, tentokrát o festivalový merch v podobě triček, hrnků a ponožek, proběhne začátkem července. Dne 3. 7. 2023 bude na instagramovém profilu kraje zveřejněn příspěvek, v komentářové sekci se pak zájemci mohou podělit o svůj nejvtipnější nebo nejzajímavější moment, který zažili v předchozích ročnících festivalu. Soutěž bude ukončena 6. 7. 2023.

Hodně štěstí všem. 

Za stránku zodpovídá Mgr. Jarmila Ivasková
Datum aktualizace 2. 6. 2023 - 09:26