Domů Aktuality ​Intenzivní spolupráce Fakulty sociálně ekonomické UJEP s krajem pokračuje

​Intenzivní spolupráce Fakulty sociálně ekonomické UJEP s krajem pokračuje

​Dokladem fungujícího partnerství mezi Fakultou sociálně ekonomickou UJEP a Karlovarským krajem je soukromý den otevřených dveří, který se podařilo společně zrealizovat výhradně pro studenty z našeho regionu v druhé polovině února. Žáci akci hodnotili velmi pozitivně a řada z nich reálně přemýšlí nad podáním přihlášky právě na ústeckou univerzitu.

S myšlenkou de facto soukromého dne otevřených dveří přišli zástupci Rady Karlovarského kraje a Karlovarské agentury rozvoje a podnikání. Ta s ústeckou fakultou sociálně ekonomickou rovněž spolupracuje a pro studenty  vypravila na vlastní náklady autobus, který je dovezl až před brány samotné univerzity. „Naplňování memoranda prostřednictvím takových akcí, jako jsou den otevřených dveří nebo zajištění přednášek, považujeme za adekvátní a přínosnou formu naší spolupráce,“ uvedl Tomáš Sýkora z katedry regionálního rozvoje a veřejné správy UJEP.

Fakulta sociálně ekonomická UJEP si pro studenty připravila celodenní program. Kromě obecného představení fakulty, včetně prohlídky kampusu, vědecké knihovny a kompletní budovy fakulty, měli možnost diskutovat se zástupci jednotlivých kateder nebo studijního oddělení. „Rádi našim potenciálním studentům vyjdeme vstříc a jejich zájem nás moc těší. Středoškolákům z Karlovarského kraje jsme představili jednotlivé studijní obory a zodpověděli veškeré dotazy týkající se nejen přijímacího řízení,“ dodala PR manažerka fakulty Jitka Dvořáková.
Datum aktualizace 7. 3. 2023 - 11:32