Domů Aktuality Krajská hospodářská komora pořádá veletrhy pracovních příležitostí

Krajská hospodářská komora pořádá veletrhy pracovních příležitostí

Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje přichází se sérií Veletrhů pracovních příležitostí v Karlovarském kraji 2022. Ty se uskuteční v Chebu, Sokolově a Karlových Varech. Kromě stánků zaměstnavatelů je pro návštěvníky připraven i další doprovodný program.

Veletrhy pracovních příležitostí jsou určeny zájemcům o novou práci, ale i těm, kteří uvažují o změně zaměstnání. Zúčastnit se ale mohou i lidé, jež se chtějí jen seznámit s nabídkou pracovních míst v regionu. Zapojit se mohou zaměstnavatelé hledající kvalitní zaměstnance či ti, kteří chtějí nabídnout práci budoucím absolventům škol a zviditelnit svou firmu mezi žáky a studenty základních, středních a vysokých škol.

První z veletrhů se uskuteční v Kulturním centru Svoboda v Chebu, a to v úterý 18. 10. 2022. Ve čtvrtek 20. 10. 2022 se bude konat veletrh v Městském domě kultury v Sokolově a 3. 11. 2022 jej pak budou moci zájemci navštívit v Hotelu Thermal v Karlových Varech. Doba konání je vždy od 9 do 16 hodin.

Pro návštěvníky veletrhů budou připraveny výstavní stánky zaměstnavatelů, odborné přednášky a workshopy, které seznámí zájemce například s pravidly tvorby životopisu, se zásadami osobní prezentace při pracovním pohovoru nebo také se základními informacemi pro začínající podnikatele. Chybět nebudou ani oblíbené odborné konzultace s personalisty, s nimiž si mohou zájemci vyzkoušet pracovní pohovor nanečisto.

Vstup na veletrhy je zdarma. Další informace jsou uvedeny na webových stránkách Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje.


Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 13. 10. 2022 - 08:28