Domů Aktuality Předsedáme Evropě. I vy můžete být u toho

Předsedáme Evropě. I vy můžete být u toho

​V době, kdy Česká republika předsedá Radě Evropské unie, se mohou do řady akcí, jež předsednictví připomínají, zapojit i zájemci z Karlovarského kraje. Jednou z nich je odpoledne plné zábavných aktivit a kulturních vystoupení, které se uskuteční ve čtvrtek 22. září 2022 od 13 hodin ve Smetanových sadech v Karlových Varech.


V rámci  proběhne debata se zajímavými hosty na téma "Přeshraniční spolupráce v EU". Jakou roli hraje pro české regiony přeshraniční spolupráce? V jakých oblastech se možnosti spolupráce otevírají a jak toho využívá Karlovarský kraj? Do debaty se může zapojit kdokoliv, možné je také navštívit stánky partnerů akce, kterými jsou EUROPE DIRECT Karlovy Vary, Dům zahraniční spolupráce, EUREGIO EGRENSIS, EUROPE DIRECT Vogtland, Instand dobrovolnické centrum, UNESCO Great Spa, Národní pedagogický institut ČR a Klub česko-německého partnerství.

O hudební zážitky se postarají Petr Lüftner a skupina Nebe. Pro děti bude připraveno malování na obličej, skákací hrad a představení capoeiry.
Akci pořádá Úřad vlády ČR a Eurocentrum Karlovy Vary. Podrobnosti najdete na stránce Eurocentra Karlovy Vary​.

Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 21. 9. 2022 - 10:44