Domů Aktuality ​Staňte se studentem Univerzity obrany

​Staňte se studentem Univerzity obrany

​Chcete získat perspektivní vzdělání v technických, manažerských a zdravotnických oborech a mít jisté budoucí zaměstnání? Pak si rozhodně nenechte ujít prezentační den Univerzity obrany, který se uskuteční 20. listopadu v prostorách Krajského vojenského velitelství v Karlových Varech. Zahájení akce je naplánováno na 10 a 14 hodinu.

Prezentační den se bude konat v nedávno otevřeném rekrutačním pracovišti, které najdete na adrese Počernická 553/2, Karlovy Vary. Příslušníci Univerzity obrany seznámí zájemce s nabídkou studia na jednotlivých fakultách, podmínkami přijímacího řízení, průběhem studia či s uplatněním absolventů. Škola již více jak deset let připravuje vojenské profesionály a další odborníky působící ve sféře bezpečnosti a obrany státu na základě potřeb Armády ČR, státní správy a smluvních závazků s ostatními demokratickými státy.

Univerzita obrany má své nezastupitelné místo v systému českých vysokých škol a poskytuje vzdělání srovnatelné se vzděláním získaným na civilních vysokých školách. Studentům nabízí akreditované vzdělání v bakalářských, magisterských a doktorských programech. Mezi výhody studia patří například to, že studenti po celou dobu studia pobírají plat, protože se stávají vojáky z povolání. Nechybí ani stipendia nebo ubytování zdarma. Více informací o škole najdete na těchto internetových stránkách.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 1. 11. 2018 - 12:11