Domů Aktuality V Sokolově se konal v pořadí již 10. ročník veletrhu fiktivních firem

V Sokolově se konal v pořadí již 10. ročník veletrhu fiktivních firem

​Střední škola živnostenská Sokolov uspořádala v minulém týdnu další ročník veletrhu fiktivních firem. Během akce, která se konala za podpory Karlovarského kraje, si studenti mohli nanečisto vyzkoušet, jak by obstáli ve vedení vlastního podniku. V domě kultury se představilo na 35 škol nejenom z České republiky, ale i ze Slovenska.

Fiktivní firmy nabízely nejrůznější služby a produkty. Nouze nebyla o adrenalinové zážitky, exotické zájezdy, masáže, luxusní společenské šaty, dobrou kávu, smoothie nebo třeba autoškolu. Kromě stánků s fiktivními firmami si mohli návštěvníci prohlédnout výstavu učebních oborů a připraven pro ně byl i bohatý doprovodný program včetně módní přehlídky. Představily se ale i další subjekty, jako například Karlovarská agentura rozvoje podnikání nebo Úřad práce ČR.

„Jelikož se jednalo o jubilejní 10. regionální veletrh, došlo i na křest kroniky, která mapuje celou historii veletrhů. Celá akce byla zakončena slavnostním vyhlášením nejlepších firem v kategorii katalog, stánek, vizitka, slogan a elektronická prezentace,“ uvedla ředitelka Střední školy živnostenské Sokolov Ilona Medunová.

Veletrh proběhl za významné finanční podpory Karlovarského kraje, měst Sokolov, Kynšperk, Sokolovské uhelné a mnoha dalších drobných firem. Podrobnosti o akci včetně výsledků najdete na internetových stránkách Střední školy živnostenské Sokolov.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 8. 3. 2018 - 11:03