Domů Aktuality O bezpečnosti nejen na území kraje se bude debatovat v Sokolově

O bezpečnosti nejen na území kraje se bude debatovat v Sokolově

V úterý 26. září 2017 se od 17 hodin koná v prostorách Městského domu kultury v Sokolově v pořadí už pátá odborná debata s veřejností v rámci projektu ROAD SHOW 2017 - "My a naše bezpečnost" na téma zajištění obrany a bezpečnosti regionu i celé ČR. Organizátorem akce je Národní institut pro obranu a bezpečnost ve spolupráci s vedením Karlovarského kraje a města Sokolov.

Akce se zúčastní představitelé vedení Karlovarského kraje, města Sokolov, ale i zástupci státní správy, představitelé Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, ostatních samospráv, jednotek záchranného systému, bezpečnostních a obranných organizací, průmyslu, vědy, výzkumu a vzdělávání. Záštitu nad akcí převzal prezident republiky a další osobnosti veřejného života. 

Mluvit se bude mimo jiné o
obchodu s chudobou a pocitu bezpečí občanů, představí se aktivity Světa záchranářů - centra zdraví a bezpečí, které se zaměřuje na preventivní programy pro děti i dospělé. Účastníci se mohou dozvědět více o aktivitách projektu Bezpečná škola, o informačním centru Integrovaného záchranného systému, o současnosti naší armády nebo o tom, jakou roli má průmysl, věda a výzkum v bezpečnosti regionu.

Součástí akce bude zajímavá prezentace Integrovaného záchranného systému Karlovarského kraje a Armády České republiky.
 

Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 20. 9. 2017 - 11:28