Domů Aktuality Hejtmanka vyhlásila výtvarnou soutěž pro děti a mládež

Hejtmanka vyhlásila výtvarnou soutěž pro děti a mládež

​Ještě než děti opustí před prázdninami školní lavice, připravila si pro ně hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová výtvarnou soutěž. Jejich úkolem je namalovat obrázek, vytvořit ruční práci nebo fotografii na téma „Moje nejoblíbenější místo v Karlovarském kraji“. Pro vítěze jsou připraveny hodnotné ceny v podobě mobilních telefonů, tabletů či MP3 přehrávačů.
Každé dítě má své oblíbené místo, kde se cítí dobře a kam se rádo často vrací. A protože jsme přesvědčeni, že takovýchto míst je v Karlovarském kraji bezpočet, stačí si jen vybrat jedno z nich. Soutěž by měla děti především bavit, a proto je na nich, jakou si zvolí výtvarnou techniku. Mohou kreslit, malovat, tvořit koláže, trojrozměrné objekty či fotit. Fantazii se rozhodně meze nekladou. Soutěží se celkem ve dvou věkových kategoriích, přičemž z každé budou vybrány tři nejlepší práce. Výsledky soutěže budou slavnostně vyhlášeny po prázdninách a uveřejněny na webových stránkách Karlovarského kraje.

Pravidla soutěže

Soutěž probíhá od 1. května do 30. června 2017.

Soutěží se ve dvou věkových kategoriích:

1. Kategorie: 6 - 10 let;
2. Kategorie: 11 - 15 let.

Každá práce musí být na zadní straně opatřena nalepeným štítkem, kde bude uvedeno jméno a příjmení soutěžícího, soutěžní kategorie a kontakt (adresa + telefon). V případě chybějícího štítku nebude dílo do soutěže zařazeno.

Práce mohou děti zasílat poštou na adresu:

Krajský úřad Karlovarského kraje
Veronika Severová
Závodní 353/88
360 06 Karlovy Vary

Nebo je mohou osobně doručit po telefonické domluvě do kanceláře Veroniky Severové (telefon: 354 222 116).
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 26. 4. 2017 - 09:07