Domů Aktuality ​V soutěži o nejlepší destinace Česka má kraj své kandidáty

​V soutěži o nejlepší destinace Česka má kraj své kandidáty

​Agentura CzechTourism vyhlásila čtvrtý ročník soutěže „DestinaCZe“, prostřednictvím které se snaží upozornit na turisticky zajímavá místa u nás. Mezi finalisty jsou i tři zástupci z Karlovarského kraje. Podpořte je svým hlasem a získejte jednu ze zajímavých cen. Hlasování probíhá až do 30. září.

Jednotlivé destinace byly do soutěže nominovány zástupci regionálních organizací cestovního ruchu. Z nich odborná porota vybrala celkem pětadvacet finalistů, kteří se v pěti kategoriích utkají o vítězství v internetovém hlasování. V oblíbené soutěži může hlasovat kdokoliv, stačí se jen zaregistrovat a rozdělit deset hlasů. Je přitom na každém hlasujícím, zda podpoří deset různých finalistů nebo všechny hlasy přidělí jen jedinému z nich.

V kategorii „Fénix – znovuzrozený projekt“ se o přízeň hlasujících uchází obnovená národní kulturní památka Klášter premonstrátů Teplá. V kategorii „Po stopách Karla IV.“ na vítězství aspiruje město Karlovy Vary. Milovníci adrenalinu a sportu pak mohou v kategorii „Nejlepší zážitek na českých horách“ hlasovat pro nové cyklotrailové trasy na Klínovci.

Pro hlasující jsou připraveny pravidelné týdenní výhry se vstupy a poukazy na služby u jednotlivých finalistů. Hlavní cenou je ubytování na zámku ve Žďáru nad Sázavou a wellness pobyt v hotelu Diana ve Velkých Losinách. Více informací najdete na internetových stránkách soutěže.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 26. 7. 2016 - 08:47