Domů Aktuality ​Střední uměleckoprůmyslová škola chystá speciální akci

​Střední uměleckoprůmyslová škola chystá speciální akci

​Pod záštitou hejtmana Karlovarského kraje Martina Havla se v sobotu 25. června uskuteční před Alžbětinými lázněmi v Karlových Varech akce s názvem „Umprumka v parku“. Malí i velcí návštěvníci se mohou těšit na zábavné představení všech oborů, které se na škole vyučují. Akce bude probíhat od 10 do 16 hodin.

 „V sobotu bude naše škola ve spolupráci s Alžbětinými lázněmi pořádat akci nejen pro občany, ale i návštěvníky Karlových Varů. Kromě představení všech oborů bude zaměřena na propagaci tradičních řemesel Karlovarského kraje. K vidění tedy bude například práce na hrnčířském kruhu, foukání skla a spousta dalších činností. Akce bude pojata z části jako výstavní a z části jako workshop,“ upřesnila ředitelka Střední uměleckoprůmyslové školy Karlovy Vary Markéta Šlechtová.

Škola, která byla založena před více než sto čtyřiceti lety, v současnosti nabízí osm maturitních a dva učební obory. Její studenti se pravidelně účastní tuzemských a mezinárodních soutěží, ze kterých si přivážejí četná ocenění. Více informací najdete na jejích internetových stránkách.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 20. 6. 2016 - 14:51