Domů Aktuality V anketě Osobnost kraje za rok 2013 můžete hlasovat do 15. listopadu

V anketě Osobnost kraje za rok 2013 můžete hlasovat do 15. listopadu

​V devátém ročníku tradiční ankety , kterou vyhlašuje Karlovarský kraj, může veřejnost hlasovat ve třech  kategoriích:



Osobnost v oblasti kultury a služeb veřejnosti

Osobnost v oblasti podnikání

Zvláštní cena za mimořádný přínos kraji

V kategorii "Osobnost v oblasti kultury a služeb veřejnosti" může cenu získat každý občan kraje, který významně napomáhá rozvoji vědy, kultury a neziskového sektoru v regionu, z jakéhokoliv profesního oboru, například lékař, zdravotní sestra, pedagog, novinář, hudebník, spisovatel, pracovník v oblasti sociálních služeb či dobrovolnictví atd.

V kategorii "Osobnost v oblasti podnikání" může cenu získat každý občan, který se významně podílí na rozvoji podnikatelského prostředí v Karlovarském kraji.

V kategorii "Zvláštní cena za mimořádný přínos kraji" může cenu získat každý občan i mimo region, který se mimořádným způsobem zasloužil o rozvoj kraje, šíří jeho dobré jméno u nás i v zahraničí, pomáhá svým spoluobčanům či jiným způsobem pozitivně ovlivňuje dění v kraji.

Během finálového večera 5. prosince 2013 budou vyhlášeny 3 nominace v každé kategorii. Své návrhy mohou občané zasílat do 15. listopadu na Krajský úřad Karlovarského kraje prostřednictvím internetového formuláře na nebo tištěného anketního lístku vystřiženého z Krajských listů

Za stránku zodpovídá Miroslav Smaržík
Datum aktualizace 26. 8. 2013 - 13:47