6. ročník Dobroty Karlovarského kraje
Obsah článku
Do soutěže „Dobrota Karlovarského kraje“ se v roce 2022 přihlásilo celkem 18 producentů s 58 výrobky.
Ocenění získali:
Kategorie: MASNÉ VÝROBKY
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Uherský salám |
Josef Pelant |
2. |
Grilovací klobáska niva a pepř |
Roman Krčma |
3. |
Hovězí maso ve vlastní šťávě |
Statek Bor ZEOS, spol. s r.o. |
Kategorie: ALKOHOLICKÉ A NEALKOHOLICKÉ VÝROBKY
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Pivní medovina |
Václav Lojín |
2. |
Summer ALE 10° |
Pivovar Krušnohor s.r.o. |
3. |
Kynšperský zajíc – tmavý ležák 12° |
Kynšperský pivovar s.r.o. |
Kategorie: PEKAŘSKÉ VÝROBKY A CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Kostka se špaldou |
Karlovarská cukrárna s.r.o. |
2. |
Chléb pivovarský |
Karlovarská cukrárna s.r.o. |
3. |
Bezé s lískovým oříškem |
Veronika Amálie Kušnir |
Kategorie: MLÉČNÉ VÝROBKY
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Tvarohový dezert KÁČA |
Belina s.r.o. |
2. |
Dvojník |
Ing. Jiří Kubernát |
3. |
Přírodní čerstvý sýr |
Belina s.r.o. |
Kategorie: OVOCE, ZELENINA, MEDY A ČAJE V ČERSTVÉ NEBO ZPRACOVANÉ FORMĚ
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Medový krém s ostružinami |
Miroslav Dimo |
2. |
Andělské čajování - Krušínek |
Jitka Šimůnková |
3. |
Medový krém s višněmi |
Miroslav Dimo |
Za stránku zodpovídá:
Ing. Helena Baranovská
Datum poslední změny:
2.6.2022 9:17