5. ročník Dobroty Karlovarského kraje
Obsah článku
Do soutěže „Dobrota Karlovarského kraje“ se v roce 2021 přihlásilo celkem 15 producentů s 39 výrobky.
Ocenění získali:
Kategorie: MASNÉ VÝROBKY
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Grilovací klobáska s čedarem a jalapenos |
Josef Pelant |
2. |
Krušnohorská pečeně |
Roman Krčma |
3. |
Krůtí klobása se sýrem |
Roman Krčma |
Kategorie: ALKOHOLICKÉ A NEALKOHOLICKÉ VÝROBKY
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
12° Dukát |
Pivovar Rudohor s.r.o. |
2. |
14° RUPYA IPA |
Pivovar Rudohor s.r.o. |
3. |
Světlý ležák 12° |
Pivovar PERMON s.r.o |
Kategorie: PEKAŘSKÉ VÝROBKY A CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Boží Dort |
Karlovarská pekárna s.r.o. |
2. |
Smetanové matcha tyčinky – Low carb |
Classic style s.r.o. |
3. |
Chléb Boží Dar s vlákninou |
Karlovarská pekárna s.r.o. |
Kategorie: MLÉČNÉ VÝROBKY
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Sedlácký kozí sýr |
Marie Květoňová |
2. |
Polotvrdý sýr Halloumi |
Belina s.r.o. |
3. |
Mazánek, tvarohová pomazánka se smetanou |
STATEK BOR ZEOS, spol. s r.o. |
Kategorie: OVOCE, ZELENINA, MEDY A ČAJE V ČERSTVÉ NEBO ZPRACOVANÉ FORMĚ
|
|
Výrobek |
Výrobce |
1. |
Med ze Včelařství M + M |
Miroslav Dimo |
2. |
Med nektarový smíšený |
Michal Spurný |
3. |
Andělka – kořenící přípravek sypký |
Jitka Šimůnková |
Za stránku zodpovídá:
Ing. Helena Baranovská
Datum poslední změny:
12.7.2021 7:41