Domů Aktuality Program „Pojďte s námi do přírody“ zve na poslední akci letošního roku - Vánoční stopovačku

Program „Pojďte s námi do přírody“ zve na poslední akci letošního roku - Vánoční stopovačku

Jak si zpestřit období odpočinku mezi vánočními svátky a příchodem nového roku? Pohybem a milými zážitky. A pokud vám nevadí cesta za hranice našeho kraje, pak je Vánoční stopovačka pro vás to pravé. Jedná se o poslední akci programu „Pojďte s námi do přírody“ v letošním roce, na kterém spolupracuje Muzeum Cheb.

Hra je určena pro rodiny s dětmi a uskuteční se v Domě přírody Českého lesa v Klenčí pod Čerchovem. Nenáročná trasa provede účastníky ulicemi městyse a seznámí je s místní bohatou historií. Účastníci si mohou trasu projít v pátek 30. 12. 2022 v čase 10-16 hodin. Účastnický poplatek činí 25 Kč.

„Pojďte s námi do přírody“ je nejrozsáhlejším projektem, který se koná v chebském muzeu již od roku 2005. Jedná se o cyklus přírodovědných akcí a vycházek, v rámci kterého je každoročně organizováno několik desítek přednášek, výstav, exkurzí a dalších akcí v regionu nejzápadnějších Čech zhruba od Domažlic po Jáchymov. Společně s Muzeem Cheb se na přípravě a realizaci jednotlivých akcí podílí: ZO ČSOP Kladská, 4. ZO ČSOP Cheb, Mezi lesy, z. s., Městské muzeum Mariánské Lázně, Správa CHKO Slavkovský les, Správa CHKO Český les a některé další (viz jednotlivé programy) organizace.

Více informací je uvedeno na webových stránkách Muzea Cheb.


Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 27. 12. 2022 - 08:09