Domů Aktuality Nezisková organizace Czechitas nabízí zdarma vzdělávací kurzy pro zaměstnance

Nezisková organizace Czechitas nabízí zdarma vzdělávací kurzy pro zaměstnance

Digitální dovednosti jsou v dnešní době již neodmyslitelnou součástí pracovního prostředí mnoha zaměstnanců. Nezisková organizace Czechitas proto nyní nabízí vzdělávání zaměstnanců v podobě kurzů, které se zaměří na témata: bezpečné používání počítače, vyhledávání na internetu, tvorba grafických materiálů nebo práce s online nástroji.

Ve spolupráci s Karlovarskou agenturou rozvoje podnikání připravila jednodenní kurzy vyučované formou online výuky pro zaměstnance firem z Karlovarského kraje. Kurzy jsou pro účastníky zdarma. „V rámci strategického partnerství, které s Czechitas máme uzavřené, byly po dotazníkovém průzkumu mezi regionálními firmami připraveny kurzy na míru pro jejich zaměstnance. Firmy mají možnost ještě stále své zaměstnance na kurzy přihlásit. Pořádat se budou online,“ uvedl ředitel Karlovarské agentury rozvoje podnikání Vlastimil Veselý.    

Lekce jsou určeny zaměstnancům firem, kteří se o některé z témat zajímají. Není potřeba žádných znalostí z oboru IT, jen mít vlastní počítač a chuť se naučit něco nového. Zkušení lektoři během jednodenní výuky provedou účastníky daným tématem a vše představí  a ukáží prostřednictvím praktických příkladů.

Nabídka kurzů:
10. 11. Úvod do G-suite - 9:00 - 14:00 - přihlásit se můžete zde.
15. 11. Canva - 9:00 - 16:00 - přihlásit se můžete zde.
29. 11. Úvod do bezpečnosti - 9:00 - 16:00 - přihlásit se můžete zde.
 
Přihlášení na jednotlivé kurzy je možné také na emailové adrese: pavlina.vencovska@czechitas.cz.

Czechitas je nezisková organizace, která se již 8 let zaměřuje na vzdělání digitálních dovedností zejména pro ženy a děti (ale nejen pro ně). Czechitas pořádají jednodenní i dlouhodobé kurzy pokrývající témata od základů IT, přes datovou analýzu, tvorbu webu až po programování. V Karlovarském kraji působí od podzimu roku 2021.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 19. 10. 2022 - 15:57