Domů Aktuality V Sokolově se bude konat sousedský festival Sokolov blíž sobě

V Sokolově se bude konat sousedský festival Sokolov blíž sobě

Jedná se o akci, která dává prostor sokolovským osobnostem, zručným lokálním výrobcům, místním hudebníkům a dalším umělcům. Ti mají možnost veřejně vystoupit a předvést své schopnosti a umění. Připraveny budou workshopy, přednášky, slam poetry, soutěže a koutek pro nejmenší. Návštěvníci budou moci ochutnat dobroty z místních pivovarů a restaurací.

O hudební program se postarají skupiny Funky Monx, Zavěšený kafe a Shoe Cut. Připravené budou worshopy akrobacie na zavěšených šálách a žonglování, slack line, malířský, hudební a graffiti workshop a též balónkový program s klaunem Bambulíkem.

Oblast přednášek a autorské tvorby zastoupí cestovatelská přednáška o Arménii, slam poetry na nádvoří zámku, talk show Melemepantem a další. Pro malé i velké bude připravena ukázka práce se psy, deskové hry v sokolovské knihovně, fantasy hra v zámeckém parku, ukázky vláčků a letadel modelářského klubu, prohlídka sokolovského pokladu v Muzeu Sokolov a představení Divadla bez zákulisí. Nejmenší návštěvníky budou čekat tvořivé dílny, tetování hennou, malování na obličej či výroba buttonků s vlastním motivem.

Akce Sokolov blíž sobě přinese spoustu zábavy v sobotu 13. 8. 2022 od 12:00 hodin v prostorech zámeckého parku v Sokolově.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 10. 8. 2022 - 08:28