Domů Aktuality Workshopy představí projekt Erasmus+ a techniky pro efektivní učení cizích jazyků

Workshopy představí projekt Erasmus+ a techniky pro efektivní učení cizích jazyků

​Krajská knihovna Karlovy Vary, společnost Zlepši paměť a Dům zahraniční spolupráce chystají workshopy, kde zájemcům představí možnosti vzdělávání v zahraničí prostřednictvím programu Erasmus+. Účastníci mimo jiné zjistí, jak se zdarma zapojit do mezinárodních projektů nebo tipy a techniky pro učení cizích jazyků.
Program Erasmus+ umožňuje mezinárodní výjezdy studentů, učitelů, učňů, dobrovolníků, vedoucích mládeže, amatérských organizací a dalších a podporuje mezinárodní spolupráci.

Účastníci workshopu se dozvědí informace o možnostech vzdělávání v zahraničí a vyslechnou si také zkušenosti s programem Erasmus+. Chybět nebudou ani praktické informace, jak podat žádost o účast v programu.

Ve druhé části workshopu se pak dozvědí zajímavé informace, které se vztahují k efektivnímu učení cizích jazyků, představeny budou různé tipy a techniky, jak se učit cizí jazyk.

Workshopy se konají v prostorech Krajské knihovny Karlovy Vary ve dnech 11. a 18. 8. 2022 v čase 9 – 14 hodin, vstup je zdarma. Přihlášení je možné provést prostřednictvím formuláře.



Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 27. 7. 2022 - 11:34