Domů Aktuality Střední logistická škola uspořádala zahradní slavnost - komunitně osvětové setkání

Střední logistická škola uspořádala zahradní slavnost - komunitně osvětové setkání

V zámeckém parku Střední školy logistické v Dalovicích se uskutečnil den plný zábavy. Žáci, absolventi, rodiče, učitelé a přátelé školy prožili slunečné odpoledne plné příjemných zážitků včetně diskuse o další spolupráci mezi školou, obcí a sociálními partnery.

Žáci předvedli svoji podnikavost v nejrůznějších oblastech a návštěvníci jednotlivých stánků a stanovišť tak rozhodně měli z čeho vybírat. V nabídce nechyběly projížďky na koni, stezky plné úkolů, různé kvízy, spousta pochutin, ruční výrobky a sportovní disciplíny. V rámci akce vystoupili také vyučující a žáci třídy 3. Z se svým hudebním číslem.           

Žáci školy si připravili  prodejní stánky a v široké prodejní nabídce bylo možné ochutnat mnoho skvělých pochutin. Zahradní slavnost ale nebyla jen zábavou, nesla se také v duchu soutěží, jednou z disciplín byla soutěž v prodejních dovednostech, dále v komunikaci a též klání o nejzajímavější stánek. Žáci tak měli možnost uplatnit znalosti ze školy v praxi.        

Učitelé i žáci Střední logistické školy Dalovice se již nyní těší na další setkání, které na sebe nenechá dlouho čekat. Příští rok totiž škola oslaví 65. výročí svého vzniku, a to už je důvod k oslavě a dalším milým setkáním.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 27. 6. 2022 - 14:13