Domů Aktuality Pracovní veletrhy představí zaměstnavatele v kraji, nabídnou volné pracovní pozice i poradenství

Pracovní veletrhy představí zaměstnavatele v kraji, nabídnou volné pracovní pozice i poradenství

Hledáte novou práci nebo uvažujete o změně pracovního místa? Pak by vám rozhodně nemělo uniknout, že  v průběhu měsíce listopadu pořádá Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje „Veletrhy pracovních příležitostí v Karlovarském kraji“, a  to v Sokolově, Chebu a Karlových Varech.

Veletrhy jsou určeny studentům posledních ročníků středních škol a široké veřejnosti. Připraveny budou výstavní stánky zaměstnavatelů s aktuální nabídkou volných pracovních míst. Program obohatí také přednášky se zaměřením na postup při pracovním pohovoru, ale zájemci se dozvědí například i to, jak napsat životopis, případně jak začít podnikat.

Návštěvníci veletrhů mohou nejen zavítat ke stánkům zaměstnavatelů, ale mohou využít také odborné konzultace s personalisty nebo poradenství v oblasti stylu a vizáže.

Veletrhy pracovních příležitostí se uskuteční ve třech okresních městech. V Sokolově bude veletrh hostit Městský dům kultury, a to 4. 11. 2021, v Chebu se mohou zájemci o novou práci dostavit do Kulturního centra Svoboda ve čtvrtek 11. 11. 2021 a v Karlových Varech pak do Lidového domu ve Staré Roli dne 18. 11. 2021. Veletrhy pracovních příležitostí se ve všech třech městech konají v čase 9:00 – 16:00 hodin. Vstup je zdarma.



Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 29. 10. 2021 - 10:35