Domů Aktuality Karlovarská agentura rozvoje podnikání představí inspirativní podnikatelské příběhy z našeho kraje

Karlovarská agentura rozvoje podnikání představí inspirativní podnikatelské příběhy z našeho kraje

Karlovarská agentura rozvoje podnikání, p. o. se v rámci  kampaně "Žijeme regionem" snaží aktivně měnit vnímání obyvatel Karlovarského kraje, vzbuzovat v nich patriotismus a hrdost na kraj, ve kterém žijí, na možnosti, které jim nabízí, a to jak v oblasti běžného života, tak v oblastech vzdělávání, pracovního trhu i podnikání. Právě podnikání v kraji bude věnováno několik dílů pořadu "Náš host" na vlnách Českého rozhlasu Plzeň a Karlovy Vary. 
„Chceme lidem přiblížit Karlovarský kraj jako kraj možností a příležitostí, mimo jiné na půdě podnikání. Podnikatelskými příběhy na  webových stránkách  Žijeme regionem přinášíme inspiraci pro začínající podnikatele nebo pro ty, kteří o podnikání v kraji uvažují. Příklady dobré praxe táhnou, a proto ve spojení s Českým rozhlasem vidíme skvělou příležitost, jak tyto příběhy dostat k co nejvíce lidem,“ upřesňuje ředitel Karlovarské agentury rozvoje podnikání, p.o. Vlastimil Veselý.

První příběh podnikatelského úspěchu firmy Violin Schönbach bude odvysílán ve čtvrtek 30. 9. 2021 v 10:10 hodin. V něm se posluchači dozví, jak se z generace na generaci předává houslařské umění, jak je možné se z automechanika stát houslařem, jak se v Lubech u Chebu dají „zlatýma českýma rukama“ vykouzlit kvalitní smyčcové nástroje známé za hranicemi nejen našeho kraje, ale také jaké jsou výhody a přednosti podnikání v Karlovarském kraji.

Inspirativním podnikatelským příběhům z Karlovarského kraje bude následně věnováno vždy jedno dopolední vysílání v měsíci.
 
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 29. 9. 2021 - 09:45