Domů Aktuality V Karlových Varech se poběží pro Světlušku

V Karlových Varech se poběží pro Světlušku

​V Karlovarském kraji  se dne 9. září uskuteční historicky první běh pro Světlušku. Zúčastní se jej například tým moderátorů ČRo Karlovy Vary a hráči volejbalového týmu VK ČEZ Karlovarsko. Kromě možnosti proběhnout se se skutečnými sportovními hvězdami, mohou zájemci získat podpisové karty svých oblíbených hráčů. Světlušku také osobně podpoří asistent trenéra Tomáš Mariška, vedoucí týmu Daniel Kubelka z HC Energie.
Start i cíl je v areálu Rolava. Registrace bude probíhat od 18.00 hod., účastníci běhu pro dobrou věc odstartují ve 20 hod. Běžet nebo třeba jen jít může na dvou připravených trasách v délce 2,5 a 5 km úplně každý.

Na místě samozřejmě nebude chybět legendární startovní brána, stánek Světlušky i doprovodný program, jako například taneční vystoupení nebo ukázky prace vodních záchranářů. Lidé si také budou moci zakoupit předměty od Světlušky nebo originální výrobky, které jsou prací žáků Základní umělecké školy Karlovy Vary. Výtěžek ze startovného ve výši 150 Kč i z prodeje výrobků využije Světluška pro potřeby nevidomých a slabozrakých osob.

Připomínáme, že je nutné dodržovat proti ochranná opatření. Je tedy nutné mít s sebou doklad o prodělaném očkování, negativním testu, nebo prodělané nemoci a roušku. Tu budou moci účastníci běhu před startem odložit.

Další informace nalezente na facebookovém profilu Českého rozhlasu Karlovy Vary.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 30. 8. 2021 - 11:15