Domů Aktuality Karlovarská agentura rozvoje podnikání připravila podzimní inovační workshopy

Karlovarská agentura rozvoje podnikání připravila podzimní inovační workshopy

Karlovarská agentura rozvoje podnikání (KARP) připravila na podzim sérii workshopů na téma virtuální realita, ergonomie, 3D tisk a robotizace. Workshopy se uskuteční prezenční formou, díky které si budou moci účastníci z řad široké veřejnosti i podnikatelského sektoru vyzkoušet a otestovat na vlastní kůži celou škálu aplikací a výstupů.

Nejinak tomu bude na prvním workshopu, který se koná 23. září 2021 od 9:00 do 13:00 hod. Po úvodní přednášce bude každá tematická sekce z poloviny tvořena prezentacemi a z druhé poloviny vlastním zkoušením demonstrovaných aplikací. Účastníci tak budou mít možnost otestovat výsledky aktuálních projektů z oblasti průmyslu, zdravotnictví, vzdělávání, turistického ruchu a třeba se i inspirovat, jak prvky rozšířené reality využít v propagaci produktů či služeb. Účast na workshopu je zdarma po předchozí registraci. Odkaz na registraci naleznete pod tímto odkazem.

Pro více informací o inovačních workshopech kontaktujte Marka Bureše pomocí e-mialu na adresu: marek.bures@karp-kv.cz. Aktuální informace o workshopech budou uvedeny na webových stránkách KARPu a na sociálních sítích.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 26. 8. 2021 - 13:00