Domů Aktuality Do Chodova se vrací oblíbené akva-tera trhy "Život ve vodě"

Do Chodova se vrací oblíbené akva-tera trhy "Život ve vodě"

S postupným rozvolňováním vládních opatření se opět probouzejí k životu i tradiční akce. Jednou z nich jsou nepochybně i největší akvaristicko-teraristické trhy v Karlovarském kraji s názvem Život ve vodě. Do KASSu v Chodově jsou po dlouhé době opět zváni milovníci veškerého zvířectva. Kromě možnosti nákupu živočichů je na místě možné zakoupit také důležité vybavení pro chov nejrůznější zvířeny.

Návštěvníci se mohou těšit na prodej akvarijních ryb, krevet, šneků a dalších vodních živočichů. Říši terarijní budou zastupovat například hadi, agamy, chameleoni a želvy. K nákupu budou dostupné vodní i suchozemské rostliny. Prostory kulturního střediska oživí také zpěv exotického ptactva a chybět nebudou ani zástupci hlodavců, jako například křečci, morčata a králíci.

Chovatelé mohou na místě zakoupit veškeré příslušenství do klecí, akvárií a terárií, dále nejrůznější dekorace a nově také krmiva, hračky a pamlsky pro psy a kočky.

Prodejní trhy „Život ve vodě“ se konají v sobotu 29. května 2021 v čase od 9 do 12 hodin v Kulturním a společenském středisku Chodov. Vstupenky je možné si zakoupit v on-line předprodeji nebo přímo na místě. Více informací naleznete na webových stránkách akce.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 28. 5. 2021 - 12:32