Domů Aktuality Odstartovala soutěž středoškolských časopisů

Odstartovala soutěž středoškolských časopisů

Odborový svaz novinářů a pracovníků médií České republiky vyhlásil 12. ročník soutěže „Nejinspirativnější středoškolský časopis“ pro rok 2020.


Přihlášená periodika musí vycházet alespoň jednou za čtvrt roku, minimálně však jednou ročně, a to ve stejné grafické úpravě. Soutěž je rozdělena do tří kategorií – tištěný časopis, e-časopis a poezie.

Periodika bude hodnotit odborná porota složená ze zástupců Odborového svazu novinářů a pracovníků médií a dalších mediálních odborníků. Předmětem hodnocení bude především grafická kvalita časopisů a jejich vyváženost v rámci soutěžního ročníku.

Všichni finalisté obdrží diplom a Press průkaz Odborového svazu novinářů a pracovníků médií platný po dobu jednoho roku.

Uzávěrka přihlášek je 10. února 2021, v březnu pak bude následovat vyhlášení deseti semifinalistů mezi tištěnými časopisy a tří finalistů v kategorii e-časopis. Kompletní vyhlášené výsledků s předáváním cen by se mělo uskutečnit 14. května 2021. Více informaci je uvedeno na webových stránkách svazu.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 28. 12. 2020 - 09:13