Domů Aktuality Olympijský ambasador Ondřej Hudeček besedoval s dětmi v Sokolově

Olympijský ambasador Ondřej Hudeček besedoval s dětmi v Sokolově

​Ambasa​dory blížící se zimní olympiády dětí a mládeže v našem kraji jsou známé sportovní osobnosti regionu. Jedním z nich je populární volejbalista VK ČEZ Karlovarsko, dnes manažer volejbalového klubu Ondřej Hudeček, který se na počátku týdne vypravil na besedu do Základní školy v Sokolově, v ulici Boženy Němcové.

Šedesátce žáků vyprávěl o své kariéře, během níž dosáhl se svým mužstvem titulu mistra Francie a dvojnásobného prvenství v ČR. Představil rovněž Hry IX. zimní olympiády dětí a mládeže, které kraj bude hostit poprvé v historii, a to ve dnech 19. – 24. ledna 2020. Mezi dětmi hned našel spřízněné duše, protože se na olympiádu chystají i sportovci této školy, konkrétně v disciplínách krasobruslení a alpské lyžování. Nouze nebyla o dotazy školáků, kteří se zajímali o to, jak se Ondřej dostal k volejbalu, v kterých klubech hrál, jak skloubil sport a kamarády, ale i v čem spočívá jeho současná práce manažera klubu. Nechyběla ani soutěž, ve které žáci získali od olympijského promo týmu vstupenky na zahajovací ceremoniál olympiády, odznaky a náramky. Napilno měl olympijský maskot, veverka Čiperka, jež pózovala při společném focení.

D
alší beseda se uskuteční v Ostrově ve čtvrtek 20. 11. 2019 a hostem, který navštíví ZŠ Masarykova, se stane běžkyně na lyžích Petra Nováková. Všechny novinky a zajímavosti o olympiádě dětí a mládeže najdete na stránkách akce i na sociálních sítích​.

Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 6. 11. 2019 - 14:49