Domů Aktuality Na trať u Mariánských Lázní se vlaky vrátí již dnes večer

Na trať u Mariánských Lázní se vlaky vrátí již dnes večer

​České dráhy dnes v podvečer obnoví provoz svých vlaků u Mariánských Lázní, v místě, které bylo poškozeno při nehodě nákladního vlaku na konci července. Práce na likvidování následků havárie měla na starosti Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje. První dálkové spoje projedou opraveným úsekem okolo 19 hodiny.

Konkrétně se bude jednat o Západní expres Ex 563 Cheb - Praha hl.n. s plánovaným odjezdem z Mariánských Lázní v 18:54 hodin. V opačném směru  projede opraveným místem vlak Ex 554 Praha hl.n. - Cheb s předpokládaným příjezdem do Mariánských Lázní v 19:05 hodin. Mezi první regionální vlaky budou patřit spoje 7381/7388 Cheb - Planá u M.Lázní/Planá u M.Lázní - Mariánské Lázně.

V sobotu pak na trať vyjede také mimořádný "pivní" expres. Ten dopraví z Karlových Varů všechny příznivce piva na každoroční slavnosti v rodinném pivovaru Chodovar v Chodové Plané. Zvláštní zpáteční jízdenka pro Karlovarský Chodovar expres platí rovněž jako vstupenka na slavnosti a do areálu pivovaru. Expres je výjimečný také tím, že už na jeho palubě je možné ochutnat čepovaný zlatavý mok. Více informací najdete na webu Českých drah.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 15. 8. 2019 - 14:39