Domů Aktuality ​V soutěži Vesnice roku může hlasovat také veřejnost

​V soutěži Vesnice roku může hlasovat také veřejnost

​V pořadí již 25. ročník soutěže Vesnice roku pomalu ale jistě míří do finále. V pondělí začalo internetové hlasování, prostřednictvím něhož můžete rozhodnout o vítězi kategorie Cena veřejnosti. Podpořte svým hlasem malebnou obec Hazlov, která letos zazářila v krajském kole soutěže.

Pro své favority můžete hlasovat na internetových stránkách soutěže až do 13. září do 20:00 hodin. Na výběr máte ze 13 vítězů krajských kol. Výsledky budou následně slavnostně vyhlášeny 14. září na tradičním Jarmarku venkova v Luhačovicích. Cílem soutěže Vesnice roku je povzbudit venkovské obyvatele k aktivní účasti na rozvoji svého domova a zároveň ukázat, co všechno se jim daří realizovat.

Obec Hazlov, která se stala letošním vítězem krajského kola soutěže, byla komisí oceněna především za komplexní rozvoj, bohatý společenský život a za příkladnou péči o veřejná prostranství, zeleň a vodní plochy. Výborně spolupracuje také s podnikatelskými a zemědělskými subjekty, zaměřuje se na práci s dětmi a výchovu k ochraně životního prostředí. Oslava zisku titulu je naplánována na tento pátek 16. srpna, kdy je pro obyvatele připraven v parku u kulturního domu bohatý kulturní program. Více informací najdete na webu obce.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 14. 8. 2019 - 14:21