Domů Aktuality ​PechaKucha Night slaví jubileum

​PechaKucha Night slaví jubileum

​V sobotu 16. března se ve Společenském domě Casino v Mariánských Lázních uskuteční jubilejní PechaKucha Night. Jedná se o ojedinělou akci svého druhu v Karlovarském kraji, během které na jednom místě vystoupí známí designeři, architekti, fotografové, spisovatelé a další kreativci. Začátek je ve 20.20 hodin.

Šest minut a čtyřicet sekund - tak dlouho trvá jedna prezentace na PechaKucha Night. Původně japonský formát prezentací se v Mariánských Lázních poprvé objevil na jaře roku 2014 a od té doby se stal nedílnou součástí místního kulturního života. Akci, která vytváří jedinečný prostor pro výměnu zkušeností, novinek v oboru a komunikaci s veřejností, pravidelně pořádá spolek Švihák.

V rámci jubilejní PechaKucha Night se návštěvníkům představí například sociolog, fotograf a filmový tvůrce na volné noze Rudolf Šmíd, novinářka, moderátorka a art direktorka Veronika Rupert nebo Joachim Dvořák z nakladatelství Labyrint, jehož zařadil časopis Forbes mezi 18 nejinspirativnějších osobností roku 2018. Po skončení oficiální části navíc začíná velmi oblíbená afterparty. Tentokrát se o ni postará Jiří Burian z Rádia 1, duchovní otec Kapitána Dema. Bude to velký, bude to jízda. Více informací o programu najdete na webu akce.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 15. 3. 2019 - 08:23