Domů Aktuality Příští týden se uskuteční další Den s hejtmankou

Příští týden se uskuteční další Den s hejtmankou

​Není vám lhostejné dění v regionu a chcete se o své zkušenosti, názory či nápady podělit a přispět tak ke zlepšení života kolem nás? Pak přijďte na pravidelný Den s hejtmankou, který se uskuteční již toto úterý 26. února od 15 hodin na Krajském úřadě Karlovarského kraje. Stačí si jen trochu počkat, až na vás vyjde řada, a máte slovo.

Pokud se vám to zrovna nehodí a nemůžete přijít, zkuste oslovit hejtmanku Karlovarského kraje Janu Mračkovou Vildumetzovou písemně. Kromě již zavedeného Dne s hejtmankou je pro všechny zájemce k dispozici další možnost společné komunikace, a to prostřednictvím formuláře na krajských internetových stránkách nebo e-mailu na adrese hejtmanka@kr-karlovarsky.cz.

„Vyzývám všechny občany z našeho kraje, kteří se nemohou zúčastnit osobně našich setkání, nebo potřebují okamžitou radu či pomoc, ať mi napíší, co mají na srdci, co chtějí změnit. Mohou mě tak upozornit na věci, které je třeba zkontrolovat a napravit. Jedině společně, vzájemnou komunikací a spoluprací dáme spoustu věcí do pořádku,“ vysvětluje hejtmanka Jana Mračková Vildumetzová.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 22. 2. 2019 - 10:36