Domů Aktuality ​Nenechte si ujít v pořadí již dvacátý muzejní adventní trh

​Nenechte si ujít v pořadí již dvacátý muzejní adventní trh

​Stejně jako v minulých letech i v tomto roce připravuje Muzeum Cheb adventní trh, který se uskuteční již tuto sobotu před první adventní nedělí.Těšit se můžete na širokou nabídku rukodělných výrobků, ochutnávku tradičních vánočních jídel a bohatý kulturní program. Akce bude probíhat od 9:30 do 17 hodin.
 
Pracovníci muzea se již teď těší na milé setkání s těmi, kteří se rádi nechávají okouzlit adventní atmosférou a kteří nechtějí podlehnout pouze maratónu předvánočního úklidu a nákupů. Muzejní trh bude znovu inspirací ke koupi všelijakých drobností a nebudou chybět ani nápady na originální výzdobu. Pro nejmenší budou připraveny adventní hrátky s knihovnou či výtvarné dílny. Rušno bude také po celý den ve Valdštejnské obrazárně, která ožije dětským zpíváním a recitací. Herci Divadla Kapsa z Andělské Hory pak sehrají pro malé i velké divadelní představení s názvem Putování za vánoční hvězdou.

K adventnímu a vánočnímu času neodmyslitelně patří rovněž výstava dětských školních výtvarných prací. Ta letošní ponese název Vánoční zvonění. Bude opět soutěžní a prvním dnem, kdy bude možné dát hlas té nejlepší práci, bude právě sobota 1. prosince. Více informací o programu adventního trhu najdete na webových stránkách Muzea Cheb.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 27. 11. 2018 - 08:20