Domů Aktuality Kraj zve na "Svátek seniorů"

Kraj zve na "Svátek seniorů"

​V první říjnový den se po celém světě tradičně slaví Mezinárodní den seniorů. Karlovarský kraj při této příležitosti připravil na sobotu 29. září 2018 pro seniory z celého regionu zábavné odpoledne v Mariánských Lázních a v Chebu. Čekají na ně hudební a pěvecká vystoupení, káva zdarma i možnost zaregistrovat se a získat Senior Pas s nabídkou výhodných slev.


Oslavu (4,58 MB, PDF) pro seniory kraj chystá už druhým rokem. „Chceme tak našim starším občanům poděkovat za všechno, co udělali pro své blízké, pro nás, společně se s nimi pobavit a užít si příjemné odpoledne. Loni jsme „Svátek seniorů“ uspořádali v Karlových Varech, letos všechny srdečně zveme do Mariánských Lázní a do Chebu,“ uvedl náměstek hejtmanky Petr Kubis.

„Svátek seniorů“ se bude konat v mariánskolázeňském hotelu Krakonoš od 13:00 do 15:00 hodin. Senioři se mohou těšit na vystoupení mažoretek „Kopretinky z jihu“, na dětský folklorní soubor Rozmarýnek, představí se ale také Základní umělecká škola Fryderyka Chopina Mariánské Lázně. V Chebu se oslavy uskuteční v Kulturním centru Svoboda od 16:00 do 18:00 hodin, chybět nebudou mažoretky, dětský soubor při ZUŠ Cheb, zazpívá také pěvecký soubor Špalíček Cheb. Celým odpolednem v obou městech bude provázet populární moderátor, bavič a imitátor Vladimír Hron. Vstup na obě akce je zdarma.



Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 21. 9. 2018 - 10:21