Domů Aktuality ​Přijďte oslavit s Karlovarským krajem 100 let Československé republiky

​Přijďte oslavit s Karlovarským krajem 100 let Československé republiky

​Již tuto sobotu se v amfiteátru v Lokti uskuteční velkolepá oslava 100 let od založení Československé republiky, kterou si pro své obyvatele přichystal Karlovarský kraj. Akce plná zábavy, koncertů známých interpretů a atrakcí pro děti začíná v 11 hodin dopoledne a vstupné je pro všechny zdarma. Těšíme se na setkání s vámi!

Programem, který poběží skoro až do půlnoci, bude provázet oblíbený herec a moderátor Marek Vašut. „Návštěvníci se mohou těšit na hudební vystoupení známých umělců, která odkazují na doby dávno minulé, jako je například Ondřej Havelka and his Melody Makers nebo Karel Kahovec. K vidění budou také pěvecké a taneční soubory z našeho regionu. Uslyšíte ovšem i interprety s moderním repertoárem, mezi něž patří skvělá slovenská zpěvačka Katarína Knechtová,“ uvedla náměstkyně hejtmanky Karlovarského kraje Daniela Seifertová.

Součástí akce bude rovněž historický jarmark s ukázkou tradičních řemesel a chybět nebudou ani vítězové soutěže Dobrota Karlovarského kraje se svými lahodnými výrobky. „Mysleli jsme samozřejmě i na naše nejmenší, pro které jsme připravili nejrůznější hry, atrakce a pohádkové představení. Vstupné na akci je pro všechny návštěvníky zdarma. Po celý den navíc mají možnost využít slevu 50 procent na prohlídku loketského hradu,“ doplnila Daniela Seifertová.

Kompletní program najdete na webu pořádající Agentury Vlny.

Parkování:

P1 – vyhrazeno pro pozvané hosty
P2 – cena 100,- Kč
P3 – cena 50,- Kč
P4 – cena 50,- Kč
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 31. 5. 2018 - 14:28