Domů Aktuality Karlovarský kraj bude poprvé hostit Czech Fashion Week

Karlovarský kraj bude poprvé hostit Czech Fashion Week

​V sobotu 16. června se v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech uskuteční prestižní přehlídka světové módy Czech Fashion Week 2018. Záštitu nad akcí, na které se představí přední čeští i zahraniční návrháři, převzala hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová. Ojedinělá show začne ve 14 hodin.

​V evropském měřítku unikátní maraton módy připravila společnost European Press Holding ve spolupráci s European Fashion Agency a Agenturou Look Models. Akce se nejprve uskuteční v malebných prostorách Grandhotelu Pupp v Karlových Varech a následně se přesune na lázeňskou kolonádu v Teplicích, kde proběhne ve dnech 23. až 24. června. Na přehlídkovém mole budou k vidění autorské kolekce Anny Tejklové, Debbie Brown, Gabriely Giotto, Jiřiny Matoušové, Gianiho Galala, Alice Abraham či Osmanyho Laffity. Návštěvníci se tak mají rozhodně na co těšit.

„Jsme velice rádi, že můžeme hostit přehlídku, která udělá radost všem milovníkům módy. Díky ní se budou moci seznámit s aktuálními světovými trendy. Karlovarský kraj se navíc dohodl s organizátory akce, že vyhlásí soutěž o volné vstupenky. Pořadatelé zároveň poskytnou vstup zdarma lidem z domovů pro seniory, pro osoby se zdravotním postižením a dětem z dětských domovů. Kromě toho se budou na zajištění přehlídky podílet i studenti z našich středních škol, kteří zde načerpají cenné zkušenosti. Věřím, že to bude pro všechny zúčastněné mimořádný zážitek,“ uvedla náměstkyně hejtmanky pro oblast kultury a památkové péče Daniela Seifertová.

Vstupenky na tuto prestižní akci jsou již nyní v prodeji v síti Ticketportal. Více informací o programu najdete na internetových stránkách Czech Fashion Week.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 28. 5. 2018 - 15:40