Domů Aktuality ​Ekofarma Kozodoj zve na oblíbené bioslavnosti

​Ekofarma Kozodoj zve na oblíbené bioslavnosti

​Nenechte si ujít Karlovarské bioslavnosti na Kozodoji, které se konají za podpory Karlovarského kraje a města Karlovy Vary. Akce se uskuteční již tuto sobotu 19. května a pro malé i velké návštěvníky bude opět připraven bohatý program plný zábavy. Areál ekofarmy bude otevřen od 10 do 18 hodin.

Karlovarské bioslavnosti na Kozodoji jsou celodenní, zábavně vzdělávací akcí, která je určená pro širokou veřejnost, hlavně pak pro rodiny s dětmi. Účast letos přislíbili lidé ze záchranné stanice Penthea se svými nádhernými dravci, hbití šermíři nebo šikovní řemeslníci z celých Čech. Těšit se můžete i na nejrůznější ekohry, soutěže, divadlo, historické traktory či stoletý dřevěný kolotoč.

Chybět nebudou ani ukázky práce tažných koní nebo vycvičených záchranářských psů. V rámci slavností proběhne rovněž osvětová a preventivní kampaň „Den bez úrazu“, kterou zajišťuje Červený kříž. Mlsné jazýčky pak uspokojí bohaté občerstvení a nabídka regionálních produktů a biopotravin. Programem bude provázet Petr Čimpera, moderátor z Českého rozhlasu. Bližší informace najdete na internetových stránkách ekofarmy.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 16. 5. 2018 - 07:41