Domů Aktuality Oslavte s námi Mezinárodní den seniorů

Oslavte s námi Mezinárodní den seniorů

​V neděli 1. října 2017 zve Karlovarský kraj od 14 hodin seniory z našeho regionu i další zájemce na oslavu seniorského svátku. Ve spolupráci se společností Sun Drive Communications uspořádá v prostoru před hotelem Thermal v Karlových Varech kulturní a společenské odpoledne s vystoupením známého imitátora a zpěváka Vladimíra Hrona.

Bohatý program bude mít rovněž preventivní část, během níž si lidé mohou nechat například změřit krevní tlak a cukr nebo zjistit mikrobiální čistotu rukou pomocí takzvané „derma lampy“. V neposlední řadě budou mít zájemci příležitost získat veškeré informace o Senior Pasech a přímo na akci se zaregistrovat. „Věříme, že té možnosti využije co nejvíce lidí a těšíme se na společné setkání s nimi.  Pomůžeme jim vyplnit registrační lístky a vysvětlit možnosti slev a dalších nabídek, které díky Senior Pasu mohou čerpat,“ uvedl náměstek hejtmanky Petr Kubis. 

Na tuto akci naváže série dalších „zastávek“ se Senior Pasy v různých městech kraje:


Sokolov – Senior roku - 5. 10. 2017, Městský dům kultury Sokolov
Mariánské Lázně – Lázeňský festival jablek  - 15. 10.2017, Kolonáda M. Gorkého
Ostrov – Ostrovské trhy – 27. 10. 2017, Mírové náměstí Ostrov
Cheb – Vánoční trhy – 29. 11. 2017, Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad Cheb
– Adventní setkání  - 3. 12.2017, Poštovní náměstí Aš

Informace o možnosti registrace a získání Senior Pasu najdete také v zářijových Krajských listech a na stránkách projektu.

Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 27. 9. 2017 - 14:09