Domů Aktuality Přijďte se poradit, jak dosáhnout energetických úspor v bydlení

Přijďte se poradit, jak dosáhnout energetických úspor v bydlení

​Ve čtvrtek 8. září 2016 se na Krajském úřadě Karlovarského kraje uskuteční seminář, který může výrazně usnadnit cestu k finanční podpoře žadatelům o dotace na projekty zaměřené na zvýšení energetických úspor v bydlení.


Semináře v průběhu roku pořádá po celé republice Centrum pro regionální rozvoj České republiky (CRR) ve spolupráci s Eurocentry. Pomáhají tak žadatelům z řad samospráv, příspěvkových organizací, neziskových organizací i soukromých subjektů vyznat se v nástrahách Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) a jeho konkrétních výzev. 

V aktuální výzvě „Energetické úspory v bytových domech II“ je pro zájemce k dispozici 3,5 miliardy korun z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Podporována je řada aktivit, jež přispívají k energetickým úsporám a které lze kombinovat.

Vstup na seminář je bezplatný, účastníci mohou své projekty na místě konzultovat se specialisty z CRR. Podrobnější informace nejen k tomuto, ale i k dalším seminářům najdete vždy s předstihem na internetových stránkách Centra pro regionální rozvoj ČR.


Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 29. 8. 2016 - 08:52