Domů Aktuality Nenechte si ujít závody koňských spřežení v Nebanicích

Nenechte si ujít závody koňských spřežení v Nebanicích

​Ve dnech 28. až 31. července se uskuteční Mezinárodní závody spřežení v Nebanicích, kterých se zúčastní elitní jezdci z celé Evropy. Návštěvníci se mohou těšit nejenom na velkolepou podívanou, ale také na bohatý doprovodný program, včetně zábavných atrakcí pro děti. Akce se koná za finanční podpory Karlovarského kraje.

Prestižní závod, který je součástí evropského seriálu mezinárodních závodů, se jako jediný koná u nás. Po čtyři dny můžete sledovat zápolení jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží ve třech disciplínách, včetně divácky nejzajímavějšího maratonu, který proběhne v sobotu. Vzhledem k předpokládanému počtu jezdců nabídne maraton velkou podívanou, a to zejména v kategorii čtyřspřeží, kde je očekávána účast zahraničních závodníků ze světové špičky.

V rámci doprovodného programu se během pátečního a sobotního večera představí nejrůznější hudební kapely a DJ´s. Na závody zavítají také tuzemští výrobci a řemeslníci se svými produkty. Pořadatelé proto věří, že letošní v pořadí již čtyřiadvacáté závody nabídnou veřejnosti jedinečný zážitek, za kterým se vyplatí na západ Čech rozhodně vyrazit. 

Akci pořádá TJ AGRO Cheb ve spolupráci s jezdeckým oddílem Nebanice za  přispění města Cheb, Karlovarského kraje a Ministerstva zemědělství ČR. Více informací najdete na těchto internetových stránkách.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 27. 7. 2016 - 10:46