Domů Aktuality Burzy práce v Karlovarském kraji pokračují i letos

Burzy práce v Karlovarském kraji pokračují i letos

​Hledáte práci a nedaří se vám ji sehnat? Chcete se seznámit s aktuální nabídkou zaměstnání v regionu? Tak si nenechte ujít burzy práce, které pro vás i v letošním roce připravuje Krajská pobočka Úřadu práce v Karlových Varech.

Díky pořádaným burzám práce si lidé mohou snadno udělat přehled o tom, o jaké profese mají zaměstnavatelé v regionu zájem. Během té poslední se představilo na 13 místních firem a agentur s nabídkou volných míst například v keramickém a porcelánovém průmyslu, hotelnictví a lázeňství, automobilovém průmyslu, stavebnictví, dopravě či obchodu.

„Burzy práce se zúčastnilo 250 uchazečů o zaměstnání, kteří měli jedinečnou možnost navázat se zaměstnavateli osobní kontakt. Součástí akce bylo i odborné poradenství. Zájemci se mimo jiné mohli dozvědět, jak správně napsat životopis, jaké šance mají na trhu práce v rámci jejich současné kvalifikace a praxe, jak efektivně hledat zaměstnání nebo jak jim může Úřad práce ČR pomoci prostřednictvím nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti, “ uvedla Veronika Dankanicsová z Krajské pobočky Úřadu práce v Karlových Varech.

V letošním roce je naplánováno hned několik akcí na různých kontaktních pracovištích Úřadu práce ČR v kraji. Zájemcům se doporučuje, aby si s sebou vzali občanský průkaz a také životopis, eventuálně další doklady o dosaženém vzdělání či předchozí praxi. Vstup na burzy práce, které budou probíhat vždy od 13 do 16 hodin, je zdarma.

Termíny konání:
27. 1. 2016 - kontaktní pracoviště Sokolov, Jednoty 654
11. 2. 2016 - kontaktní pracoviště Karlovy Vary, Závodní 385/98
24. 2. 2016 - kontaktní pracoviště Mariánské Lázně, Příčná 647/3
24. 2. 2016 - kontaktní pracoviště Ostrov, Klínovecká 1407
25. 4. 2016 - kontaktní pracoviště Aš, Vysoká 1783/24
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 26. 1. 2016 - 10:29