Domů Aktuality Budoucí logistici poměří své síly v soutěži

Budoucí logistici poměří své síly v soutěži

​V příštím týdnu se v areálu Střední odborné školy logistické a středního odborného učiliště v Karlových Varech -  Dalovicích uskuteční v pořadí již 7. ročník celostátní soutěže Logistik Junior SŠ. Pro žáky základních a středních škol je navíc připravena i praktická ukázka zásahu složek Integrovaného záchranného systému.

Celorepubliková odborná soutěž proběhne ve dnech 6. až 8. října. Akce, která se snaží vyzdvihnout důležitost studia logistických oborů a poukázat na perspektivní uplatnění budoucích absolventů, je pořádána v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání. Studenty čeká prověření jejich teoretických znalostí a praktických dovedností. Mezi soutěžní disciplíny patří i digitální prezentace týmové práce. Do finále postoupí první 4 týmy podle předešlých výsledků. Na ty nejlepší čekají věcné dary a putovní pohár soutěže. Účastníci si kromě toho odnesou řadu užitečných zkušeností.

Na čtvrtek 8. října je pak naplánována doprovodná akce pro žáky základních a středních škol, v rámci níž zhlédnou praktickou ukázku zásahu složek Integrovaného záchranného systému při úniku nebezpečných látek z autocisterny. Akce bude probíhat od 10:00 hodin u Hasičské záchranné stanice na Sokolovské ulici v Karlových Varech. Chybět nebude ani prohlídka techniky a vybavení.

Více informací o připravovaných akcích najdete na internetových stránkách školy.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 30. 9. 2015 - 09:36