Domů Aktuality Vydejte se na netradiční prohlídku města Ostrova

Vydejte se na netradiční prohlídku města Ostrova

​Víte, jak se ostrovští měšťané poprali s útlakem vrchnosti? První ze tří komediálních prohlídek starého města v podání pouličního divadla Viktora Braunreitera vám to předvede. Akce proběhne v pátek 31. července od 19:30 hodin.
​Proslulé pouliční divadlo Viktora Braunreitera míří do Ostrova. Pokud jste někdy navštívili večerní prohlídky na Horním hradě, hradě Lokti či některou z pohádek o Popelce či Sněhurce, máte již tušení, o co půjde. Prohlídka začíná v ostrovském klášterním areálu a lidé se mohou těšit i na speciálního hosta - Karlovarský symfonický orchestr. Jeho vystoupení podpořil Karlovarský kraj.

Za lístek dospělí zaplatí 80 korun, děti 40 korun a senioři a studenti 60 korun. Organizátoři doporučují, aby si zájemci o netradiční kulturní zážitek zarezervovali vstupenky dopředu. Pro ty, na které se již nedostane, mají dobrou zprávu, další prohlídky se uskuteční v pátek 11. září od 19:30 hodin a v neděli 18. října od 16:00 hodin. Více informací najdete na těchto internetových stránkách.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 30. 7. 2015 - 13:34