Domů Aktuality Studenti ISŠTE Sokolov dovezli ze soutěže instalatérů medaile

Studenti ISŠTE Sokolov dovezli ze soutěže instalatérů medaile

​V posledním únorovém týdnu se v Plzni konalo krajské kolo tradiční soutěže instalatérů. Studentům Integrované střední školy technické a ekonomické v Sokolově se podařilo  vybojovat druhé místo v soutěži družstev a místo třetí v kategorii jednotlivců. ​

Celkem pět škol z Plzně, Sušice, Chebu, Karlových Varů a Sokolova vyslalo do boje o medaile své dva zástupce z druhých a třetích ročníků, kteří museli prokázat znalosti v teoretických testech a dovednosti v praktické ukázce kompletní instalace. Organizátorem byl Cech instalatérů ČR, který s pověřením SPŠ polytechnické v Brně také hodnotil práci studentů ve čtyřech kategoriích „Měď“, „Ocel“, „Plast“ a „Vodoinstalace“. „Jsem rád, že studenti mají v těchto soutěžích úspěch. Je to současně důkaz toho, že učitelé dělají svou práci dobře a studenti si svého řemesla váží,“ uvedl ředitel školy Pavel Janus.

Integrovaná střední škola technická a ekonomická v Sokolově​ nabízí studium sedmi oborů středního vzdělávání s výučním listem a šesti oborů s maturitní zkouškou. Přihlášky ke studiu pro školní rok 2015/2016 mohou uchazeči podat do 15. března 2015.
Za stránku zodpovídá Frimlová Věra Kořánová
Datum aktualizace 27. 2. 2015 - 08:29