Domů Aktuality Za krásami Krušných hor se studenty ISŠTE Sokolov

Za krásami Krušných hor se studenty ISŠTE Sokolov

​Integrovaná střední škola technická a ekonomická Sokolov pořádá 8. listopadu tradiční studentský pochod malebnou krajinou Krušných hor. Na trasy dlouhé 13, 23, 27 a 35 kilometrů se v letošním roce vydají žáci a učitelé již po čtyřicáté. Připojit se může každý.

Studentský pochod patří k tradičním akcím Integrované střední školy technické a ekonomické Sokolov. V posledních letech se ho zúčastňuje v průměru okolo 140 až 180 lidí. Milovníci pěší turistiky mají na výběr hned z několika tras, přičemž ta nejdelší do Kraslic měří 35 kilometrů.

Prezentace účastníků proběhne na vlakových nádražích v Sokolově, Karlových Varech a Nejdku. Na Přebuz bude vypraven autobus, který odjíždí od sportovní haly Integrované střední školy technické a ekonomické Sokolov v 10 hodin. Z Přebuze zpět do Sokolova se pojede zhruba ve 14 hodin.

Každý, kdo přijde, dostane kromě guláše a čaje také mapku pochodu, razítko do vandrovek a pamětní list. Více informací o pochodu najdete na internetových stránkách Integrované střední školy technické a ekonomické Sokolov.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 29. 10. 2014 - 11:33