Domů Aktuality Přijďte na Kraj dokořán a vyhrajte jednu z atraktivních cen

Přijďte na Kraj dokořán a vyhrajte jednu z atraktivních cen

​Již za necelé tři týdny, konkrétně v pátek 23. 6. 2023, se kraj otevře všem návštěvníkům dokořán. Součástí bohatého programu bude také několik soutěží o lákavé ceny. Vyhrát můžete zapůjčení elektromobilu na celý víkend, mobilní telefon nebo hejtmanský dort.

Jednou z oblastí, s níž se během akce seznámíte je e-mobilita. Prostřednictvím diskuzního panelu načerpáte informace o tom, jaký je její přínos nebo kam až sahají limity dalšího rozvoje. Zároveň budete mít možnost prohlédnout si elektromobily, a navíc absolvovat testovací jízdu. Jedním z vystavovatelů bude společnost AutoPalace, která mimo jiné představí vůz značky Volkswagen, konkrétně model ID 4. O víkendové zapůjčení tohoto vozidla již nyní probíhá soutěž na facebookovém profilu Karlovarského kraje. Podmínky jsou následující: sledovat firmu AutoPalace na Facebooku a do komentáře pod příspěvek napsat, kolik poboček má na území České republiky. Ze správných odpovědí bude na akci Kraj dokořán vylosován jeden výherce. Soutěž probíhá do 19. 6. 2023.

Pokud vám doma leží starý, nevyužívaný mobilní telefon, neváhejte a přineste ho během Kraje dokořán do stánku Karlovarského kraje. Můžete vyhrát nový mobilní telefon nebo voucher na konzumaci do Kavárny Srdcovka nacházející se v areálu krajských institucí. Losování proběhne v 15 a v 17 hodin na hlavním pódiu.

Společně s Karlovarským krajem, Recyklohraním aneb Ukliďme si svět pořádá projekt Remobil další soutěž s názvem „Ulov mamuta!“ určenou žákům a studentům základních, respektive středních škol. Mamut z doby ledové vážil 7 tun, tolik váží materiál potřebný k výrobě 70 kusů mobilních telefonů. Cílem je nasbírat co nejvíce nepotřebných mobilů, které následně odevzdáte ve stánku Remobilu k recyklaci. První tři školy s nejvyšším počtem budou oceněny, ta nejúspěšnější získá od hejtmana Karlovarského kraje dort. Soutěž bude ukončena 20. 6. 2023 a její výsledky budou vyhlášeny během Kraje dokořán.

Bližší informace najdete na krajských sociálních sítích, krajském webu a na webových stránkách akce https://www.krajdokoran.cz/.

Za stránku zodpovídá Mgr. Jarmila Ivasková
Datum aktualizace 9. 6. 2023 - 08:05