Domů Aktuality Hlasujte pro Karlovarský kraj v tradiční turistické anketě

Hlasujte pro Karlovarský kraj v tradiční turistické anketě

​Již pojedenácté lze hlasovat v anketě „Kraj mého srdce“ o nejoblíbenější region České republiky. Máte-li Karlovarský kraj rádi a jezdíte sem do lázní, na zimní či letní dovolenou, za poznáním památek nebo například za objevováním přírodních krás, pak mu určitě dejte svůj hlas. Těšit se můžete na hodnotné ceny.

Pořadatelem ankety, jež se koná pod záštitou Asociace krajů České republiky, je tradičně Vydavatelství KAM po Česku ve spolupráci s veletržní správou PVA Expo Praha. Hlasování probíhá na webu KAM po Česku od 1. ledna do 28. února, přičemž vítězové ankety za rok 2022 převezmou své ceny 17. března v rámci 31. ročníku veletrhu Holiday World & Region World. Výsledky hlasování budou uveřejněny v březnovém vydání magazínu KAM po Česku 2023.

A na co že se můžete konkrétně těšit, pokud vyplníte anketu a budete mezi vylosovanými šťastlivci? Tak třeba na vstup do FUNPARKu Babylon, poukázky na představení do Divadla PALACE Praha, voucher na únikovou hru Escape Point, vstupenky do VIDA! sciencentrum v Brně či knihy z edice České televize nebo Českého rozhlasu. Každý výherce bude kontaktován e-mailem nebo telefonicky.
Datum aktualizace 8. 2. 2023 - 10:08