Domů Aktuality Karlovarský kraj prodává bývalý domov mládeže FLORIDA v Mariánských Lázních

Karlovarský kraj prodává bývalý domov mládeže FLORIDA v Mariánských Lázních

​Rada Karlovarského kraje schválila usnesením č. RK 154/02/23 záměr prodeje nepotřebného nemovitého majetku v Mariánských Lázních. Jde o prodej objektu „“FLORIDA“ bývalého domova mládeže v ul. Ruská č.p. 217.

Jedná se o původní stavbu, která kdysi sloužila jako lázeňský dům. Postavena byla zhruba v 90. letech 19. století. Budova je z titulu vlastnictví udržována v rámci nezbytných činností, jinak je nevyužívána a postavena mimo provoz.

Dům je zděný, podsklepený, má jedno podzemní podlaží, tři nadzemní podlaží a nízkou sedlovou střechu s valbami, bez podkroví. Součástí nemovitosti je malý zpevněný dvorek okolo budovy vč. vjezdu z ul. Ruská. Dům je sice napojen na veřejné a distribuční rozvody elektro, vody, kanalizace a plynu, z odběrných míst je však nyní odpojen. Objekt se nachází v blízkosti centru města s velmi dobrou dostupností občanské vybavenosti.

Objekt je nabízen za požadovanou minimální kupní cenu ve výši 10 mil. Kč za podmínek licitace. Tyto podmínky jsou k nahlédnutí na webových stránkách kraje. V případě zájmu o prohlídku je možné využít kontakty uvedené na webu.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 7. 2. 2023 - 10:03