Domů Aktuality Již potřetí se otevře „Kraj dokořán“

Již potřetí se otevře „Kraj dokořán“

Den plný zábavných vzdělávacích aktivit, inspirativních přednášek a rozhovorů se zajímavými osobnostmi z Karlovarského kraje, představení budoucnosti v podobě e-mobility a nejnovějších trendů v oblasti udržitelnosti a chytrých energií – přesně tak bude vypadat 3. ročník akce Kraj dokořán, na které rozhodně nesmíte chybět.

Kraj dokořán se bude konat v pátek 23. června a program bude opět nabitý a velmi pestrý. „Každoročně se snažíme program zaměřit na některé z aktuálních témat. Proto jsme se letos rozhodli, že se celý den ponese v duchu tématu Karlovarský kraj - udržitelný. Zaměříme se na budoucnost našeho regionu, ekologii a například také cirkulární ekonomiku. Edukativní aktivity, které budou připraveny pro všechny věkové kategorie, budou mít za úkol návštěvníky nejen vzdělávat, ale také pobavit,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.     

Ani letos nebude chybět přehlídka úspěšných regionálních kapel, skvělé občerstvení a stínování ředitelky krajského úřadu a hejtmana Karlovarského kraje. Zahrada za hlavní budovou se promění v dílny ReDesignu, kde se budou moci návštěvníci seznámit prostřednictvím agentury 4K s oblastí kulturně kreativních průmyslů a vyrobit si předměty z nejrůznějšího odpadového materiálu, který tak nalezne další využití. Součástí celodenní akce bude letos poprvé vyhlášení výsledků ankety Osobnost Karlovarského kraje.

Program začne v 9 hodin a potrvá do večerních hodin. Podrobnější informace naleznete již brzy na krajských sociálních sítích, na krajském webu a na webových stránkách akce
  

Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 27. 1. 2023 - 08:12